Sähkösuunnittelija

Tulevaisuuden yhteiskuntaa suunnitellaan meillä, tule mukaan! Rambollilla pääset käyttämään luovuuttasi ja kehittämään huippuosaamistasi. Edistät kestävää tulevaisuutta avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä. Yhdessä vaikutamme yhteiskunnan toimintaa kehittäviin ratkaisuihin monialaisena ja kansainvälisenä suunnittelu- ja konsultointiyrityksenä.

Etsimme sekä kokeneita että uraansa aloittavia sähkösuunnittelijoita joukkoihimme Espoon sähkösuunnitteluosastolle!

Suunnittelukohteemme ovat pääasiassa liike,- toimitila- ja julkisrakennuskohteita, sekä niiden saneerausprojekteja aina pienistä projekteista valtakunnan kärkihankkeisiin asti. Lisäksi olemme mukana monipuolisissa asuntorakentamisen kohteissa aina korttelikokonaisuuksiin asti.

Odotamme
Odotamme sinulta soveltuvan koulutuksen (DI tai Ins. AMK) ja työkokemuksen lisäksi kykyä oppia uusia asioita, ja työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Olet tarkka, ratkaisuhakuinen ja ulospäin suuntautunut, sekä hallitset tietokonepohjaiset suunnittelutyökalut (AutoCAD, MagiCad). Kokemus asennustöistä lasketaan eduksi.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä tehtävään avoin hakemus, jossa kerrot tarkemmin taustastasi ja osaamisestasi. Täydennä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia niiden saapumisjärjestyksessä. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antavat yksikönpäälliköt Timo Keto, p. +358 (40) 0439867 ja Mika Palmu, p.+358 (40) 5487085.

Bewerbungsfrist 2019-02-27
Arbeitsort Espoo

Ramboll

Ramboll
Chilehaus C – Burchardstraße 13
20095 Hamburg
Tel:+49 40 302020-0
Fax:+49 40 302020-199

Mail: info@ramboll.de

Unternehmen der Ramboll-Gruppe in Deutschland

Unternehmen der Ramboll-Gruppe in Deutschland

Ramboll GmbH


Ramboll Management Consulting GmbH


Ramboll Holding GmbH


Ramboll Studio Dreiseitl GmbH


Ramboll BBB GmbH


Ramboll CUBE GmbH


Ramboll Environment & Health GmbH