Sähkösuunnittelija

Etsimme sekä kokeneita että uraansa aloittavia sähkösuunnittelijoita joukkoihimme Espoon sähkösuunnitteluosastolle!

Oletko uusi sähkösuunnittelijamme? Lähetä hakemuksesi linkistä Hae työpaikkaa.

Inviting bright minds
Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena teet työtäsi kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

Tervetuloa sähkösuunnitteluosastollemme!
Suunnittelukohteemme ovat pääasiassa liike,- toimitila- ja julkisrakennuskohteita, sekä niiden saneerausprojekteja aina pienistä projekteista valtakunnan kärkihankkeisiin asti. Lisäksi olemme mukana monipuolisissa asuntorakentamisen kohteissa aina korttelikokonaisuuksiin asti.

Etene kohti tavoitteitasi
Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä. Avoimen tehtävän osalta arvostamme ja odotamme sinulta soveltuvan koulutuksen (DI tai Ins. AMK) ja työkokemuksen lisäksi kykyä oppia uusia asioita, ja työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Olet tarkka, ratkaisuhakuinen ja ulospäin suuntautunut, sekä hallitset tietokonepohjaiset suunnittelutyökalut (AutoCAD, MagiCad). Kokemus asennustöistä lasketaan eduksi.

Tervetuloa Kiinteistöt ja rakentaminen -osaajien joukkoomme 
Rambollin 4000 kiinteistöjen ja rakentamisen asiantuntijaa osallistuu yli 10 000 rakennushankkeeseen vuosittain eri puolilla maailmaa. Suunnittelemme monialaisesti älykkäämpiä, kestävän kehityksen mukaisia ja innovatiivisia rakennuksia. Tavoitteenamme on kiinteistöjen käyttäjien elämänlaadun parantaminen.

Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2400 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

Hakemukset
Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Odotamme hakemustasi, joten jätä se viimeistään: 31.5.2019.

Lisätietoja tehtävästä antavat yksikönpäälliköt Timo Keto, p. +358 (40) 0439867 ja Mika Palmu, p.+358 (40) 5487085.

Bewerbungsfrist 2019-05-30
Arbeitsort Espoo

Ramboll

Ramboll
Chilehaus C – Burchardstraße 13
20095 Hamburg
Tel:+49 40 302020-0
Fax:+49 40 302020-199

Mail: info@ramboll.de