Konsultti / infraomaisuuden hallinta (Espoo tai Tampere)

Haemme konsulttia infraomaisuuden hallinta -yksikköön Etelä-Suomeen. Toimimme ympäri Suomea ja teemme laaja-alaisesti infraomaisuuden hallintaan liittyviä selvityksiä ja konsultointia lähtien tiestön, siltojen, radan ja kaupunki-infran ylläpidon strategia- ja rahoitustarvetarkasteluista aina korjauskohteiden valintaan, hankintaan ja valvontaan asti.

Tehtävään valittavan konsultin työnkuva tulee muotoutumaan osin henkilön koulutuksen ja kokemuksen perusteella. Tehtäviäsi voivat olla esimerkiksi korjausvelkalaskelmien ja -selvitysten laatiminen, infran elinkaareen liittyvät selvitykset, korjausohjelmointi, laadunvalvontaan liittyvät selvitykset sekä kunto- ja ominaisuustietojen analysointi, yhteenveto ja raportointi. Tukenasi on dynaaminen joukko omaisuuden hallinnan ammattilaisia, joiden kanssa teet haastavia hankkeita, osallistut asiakastyöhön ja saat kehittää omaa osaamistasi. Toimipisteesi voi olla joko Tampereella tai Espoossa.

Odotamme    
Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (DI tai ins. AMK). Olet kiinnostunut infra-alasta, tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja haluat kehittyä työssäsi. Odotamme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista otetta työhön, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisua sekä MS-Office ohjelmien perustaitoja. Arvostamme avointa ja vuorovaikutteista työskentelyasennetta, organisointikykyä sekä tiimityöskentelytaitoja. Tietotekniset taidot, kokemus infra-alalta, datan käsittelystä ja analysoinnista katsotaan eduksi.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 17.2.2019. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jaakko Dietrich, puh. 040 5922 954.

Bewerbungsfrist 2019-02-17
Arbeitsort Tampere

Ramboll

Ramboll
Chilehaus C – Burchardstraße 13
20095 Hamburg
Tel:+49 40 302020-0
Fax:+49 40 302020-199

Mail: info@ramboll.de

Unternehmen der Ramboll-Gruppe in Deutschland

Unternehmen der Ramboll-Gruppe in Deutschland

Ramboll GmbH


Ramboll Management Consulting GmbH


Ramboll Holding GmbH


Ramboll Studio Dreiseitl GmbH


Ramboll BBB GmbH


Ramboll CUBE GmbH


Ramboll Environment & Health GmbH