HSEQ-asiantuntija (paikkakunta valittavissa)

Etsimme asiantuntijaa Risk Management- yksikköömme. Tehtävään valittu henkilö voi liittyä joukkoomme mille tahansa 28 toimipaikastamme, esimerkiksi Espooseen, Tampereelle, Lahteen, Ouluun, Kuopioon, Lappeenrantaan, Mikkeliin tai Joensuuhun.

HSEQ-managerina toimit ja vastaat itsenäisesti asiakastöiden hoitamisesta. Managerin tehtävät ovat vaativia asiantuntijatehtäviä, joten tarvitset runsaasti osaamista, kokemusta ja itseluottamusta. Asiakkaamme ovat oman alansa parhaimmistoa ja tietävät mitä haluavat, joten työskentelet jatkuvasti oman osaamisesi ylärajoilla kehittyen joka päivä paremmaksi! Haasteita ei tarvitse kuitenkaan kohdata yksin, vaan tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen tiimi.

Odotamme
Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta ja kokemusta HSEQ-johtamisesta teollisuusympäristössä useamman vuoden ajalta. Lisäksi odotamme itsenäistä ja vastuullista otetta hankalienkin asioiden hoitamisessa. Tehtävässä edellytetään matkustusvalmiutta sekä erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" mahdollisimman pian, viimeistään 22.1.2019. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan niiden saapumisjärjestyksessä. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö, Petri Blomberg p. +358 (500) 111101.

Bewerbungsfrist 2019-01-22
Arbeitsort Tampere

Ramboll

Ramboll
Chilehaus C – Burchardstraße 13
20095 Hamburg
Tel:+49 40 302020-0
Fax:+49 40 302020-199

Mail: info@ramboll.de

Unternehmen der Ramboll-Gruppe in Deutschland

Unternehmen der Ramboll-Gruppe in Deutschland

Ramboll GmbH


Ramboll Management Consulting GmbH


Ramboll Holding GmbH


Ramboll Studio Dreiseitl GmbH


Ramboll BBB GmbH


Ramboll CUBE GmbH


Ramboll Environment & Health GmbH