Väg- och gatuprojektör sökes till gruppen samhällsbyggnad

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din erfarenhet från projektering av vägar, gator och mark i huvudsak i projekterings- och produktionsskedet för att hjälpa våra kunder. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har arbetat i lokala projekt men även i större förändringsprojekt. Om du är vår nya Väg- och gatuprojektör - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet Väg-, gata och mark.

Som vår nya Väg- och gatuprojektör kommer du att vara en del av vår väg-, gata- och markenhet som idag består av cirka 25 medarbetare i Uppsala, Stockholm och Eskilstuna. Våra uppdrag omfattar förändringar av befintliga vägar och kvarter, samt exploatering av helt nya områden. På enheten samarbetar vi även tätt med de andra disciplinerna på affärsområdet Samhällsbyggnad i multidisciplinära projekt.          

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Projektering av vägar, gator och mark i huvudsak i projekterings- och produktionsskedet
  • Samarbeta med trafikkonsulter, landskapsarkitekter och planarkitekter för att hitta bästa lösningarna, med stöttning från mer erfarna kollegor
  • Arbeta i lokala projekt men även större förändringsprojekt
  • Arbeta med att lösa dina uppgifter på ett innovativt och målinriktat sätt

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du kan:

  • Projektering av vägar, gator och mark i huvudsak i projekterings- och produktionsskedet
  • Samarbeta med trafikkonsulter, landskapsarkitekter och planarkitekter för att hitta bästa lösningarna, med stöttning från mer erfarna kollegor
  • Arbeta i lokala projekt men även större förändringsprojekt
  • Arbeta med att lösa dina uppgifter på ett innovativt och målinriktat sätt

Du är en person som är uppmärksam och grundlig, med öga för hur vi visualiserar våra tjänster och adderar mervärde för våra kunder. Du presterar som bäst när du samarbetar med andra ambitiösa och drivna personer i utmanande och banbrytande projekt med ett meningsfullt syfte. För att du ska växa som individ och utveckla din kompetens krävs ett uppmuntrande och stödjande ledarskap.

Våra 3000 experter skapar innovativa, hållbara och levande miljöer världen över. Från flygplatser till broar, tunnlar och järnvägar arbetar vi för att människor och varor ska kunna förflyttas på det mest effektiva och hållbara sättet. Vårt fokus på "Smart Mobility" säkerställer att vi med digitalisering som hjälp skapar stadsplaner som integrerar alla former av transport.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 14.04.2019.

Bewerbungsfrist 2019-04-14
Arbeitsort Uppsala

Ramboll

Ramboll
Chilehaus C – Burchardstraße 13
20095 Hamburg
Tel:+49 40 302020-0
Fax:+49 40 302020-199

Mail: info@ramboll.de