Enhetschef - Geoteknik

Stockholm, Sverige

Vi söker en enhetschef som är intresserad av att utveckla en grupp med hög kompetens inom geoteknik, mätteknik och fältgeoteknik. Vi tror att du är en tidigare ledare som vill vara med och utveckla geoteknikavdelningen på Rambolls förändringsresa. Om du är vår nya Enhetschef inom Geoteknik - klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som enhetschef kommer du att vara en del av vår geoteknikavdelning som är en blandad grupp på ett 20-tal medarbetare i varierad ålder och bakgrund. Du kommer att arbeta med att få till ett bra samarbete nationellt inom Geoteknik, inom andra områden på affärsområdet men även med våra kollegor i Indien. I affärsområdet Samhällsbyggnad Mitt ingår även Berg, Väg och Gata, Trafik, Landskap, Stadsplanering samt en samhällsbyggnadsenhet i Falun. På geoteknik har vi en stor bredd på uppdrag, gällande både karaktär och storlek. Vi arbetar idag med en rad olika spännande projekt som exempelvis med Bromsten, Väsjö Torg och Rosenlundsparken. I rollen som enhetschef sitter du med i ledningsgruppen för affärsområde mitt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli:

  • Resultat- och personalansvar för enheten
  • Driva enheten Geoteknik i förändringsresan som pågår på Ramboll
  • Att leda enheten för att hitta nya samarbetsmöjligheter, både internt och externt


Vi tror att du:

  • Har minst 3 års erfarenhet från en ledande position, antingen från större uppdrag alternativt teamledare/enhetschef
  • Har minst 7 års erfarenhet från att arbeta inom området geoteknik
  • Är civilingenjör inom geoteknik eller har gedigen kunskap om området
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska


Du är en ambassadör för förändring och visar stort engagemang och hängivenhet i utvecklandet av vår verksamhet. Det är du som sätter ut riktningen och leder vägen för att flytta fram våra positioner. Din drivkraft är att få andra människor att växa och skapa en inkluderande miljö där alla kan nå sin fulla potential. För att du ska få rätt förutsättningar och befogenhet att utöva ditt ledarskap behöver du en visionär, inspirerande och öppen ledare.

Ramboll Sverige
Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Genom att vi är stiftelseägda samt att vi har fått ett starkt arv och värderingar från våra grundare ger det oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här
Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant dokumentation.

#RambollSverige

Bewerbungsfrist 2019-02-03
Arbeitsort Stockholm

Ramboll

Ramboll
Chilehaus C – Burchardstraße 13
20095 Hamburg
Tel:+49 40 302020-0
Fax:+49 40 302020-199

Mail: info@ramboll.de

Unternehmen der Ramboll-Gruppe in Deutschland

Unternehmen der Ramboll-Gruppe in Deutschland

Ramboll GmbH


Ramboll Management Consulting GmbH


Ramboll Holding GmbH


Ramboll Studio Dreiseitl GmbH


Ramboll BBB GmbH


Ramboll CUBE GmbH


Ramboll Environment & Health GmbH