Ledningssamordnare VA-teknik, Sundsvall

Vi erbjuder dig möjligheten att använda dina erfarenheter inom ledningssamordning och ditt intresse för samordningsfrågor i anläggningsprojekt  för att ta ett övergripande ansvar i uppdrag inom teknikområde ledningssamordning. I rollen ingår också att leda och instruera andra projektörer både externt och internt. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har tidigare erfarenheter inom ledningssamordning, har ett starkt engagemang och kan arbeta självständigt. Om du är vår nya Ledningssamordnare VA-teknik, Sundsvall - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet VA-teknik, Sundsvall

Som vår nya Ledningssamordnare VA-teknik, Sundsvall kommer du att vara en del av vår globala marknadssektor Ramboll Water som är en internationell organisation med ett holistiskt arbetssätt kring en av världen viktigaste resurser: rent vatten. Vi är 600 vattenkonsulter, drygt 120 konsulter i Sverige, som arbetar med frågor kring vattenresurser, dricksvatten- och avloppsvattenrening inklusive slam och biogas, ledningsnät för vatten och avlopp, dagvattenfrågor samt klimatanpassningsfrågor. Som ledningssamordnare kommer du att självständigt arbeta med ledningssamordning inom våra anläggningsprojekt. Du kommer ta ett övergripande ansvar inom teknikområde ledningssamordning i de uppdrag du medverkar i samt ofta leda och instruera andra projektörer både externt och internt. Du skall kunna vara flexibel och arbeta i projektens alla cykler från genomförande av förstudier och systemhandlingar till upprättande av förfrågningsunderlag. I vissa projekt ingår även byggstöd under genomförandefasen..

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för ledningssamordning rörande anläggningsprojekt
  • Vara delaktig i kompetens- och affärsutveckling på enheten
  • Delta i multidisciplinära uppdrag tvärprojekt

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • Minst 5 års erfarenhet från projektering av VA-ledningsnät eller samordning av markförlagda ledningar.
  • Högskoleingenjör eller motsvarande tekniskt gymnasium i kombination med erfarenhet
  • Kunskaper i CAD och anläggnings-AMA
  • Goda kunskaper i engelska

Du är en person som använder dina analytiska färdigheter, din perception och ditt holistiska synsätt för att möta våra kunders behov och skapa största möjliga värde. Genom att kombinera teknik och design knyter du ihop trådarna i våra projekt och bidrar konkret till vår affär. Du är flexibel och har lätt att ta in nya perspektiv och externa insikter. För att du ska prestera på topp och behålla ditt engagemang krävs ett förtroendeingivande och tillitsfullt ledarskap där du får erkännande för dina prestationer.

Välkommen till vår Vatten-division

På Ramboll har vi ett globalt team med några av världens bästa vattenkonsulter som säkerställer en hållbar utveckling av vårt samhälle. Vi hjälper våra kunder med deras största utmaningar när det gäller att hantera vatten och vi garanterar plats för både människor och natur. Våra kärnområden omfattar klimatförändring och landskapsutveckling, säkerställande av rent dricksvatten, hantering av avloppsvatten och industriellt vatten, vattenförsörjning och resurser samt infrastruktur.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 25-03-2019.

Bewerbungsfrist 2019-03-25
Arbeitsort Sundsvall

Ramboll

Ramboll
Chilehaus C – Burchardstraße 13
20095 Hamburg
Tel:+49 40 302020-0
Fax:+49 40 302020-199

Mail: info@ramboll.de