Maanrakennusinsinööri/projektipäällikkö

Haemme Lahden toimipisteeseemme maanrakennusinsinööriä tai projektipäällikköä osaksi maaperätutkimus ja geotekniikka- yksikköämme. Tärkeimmät tehtäväsi ovat erilaiset talo- ja aluegeotekniikan projektien koordinointi ja toteutus osana suunnittelutiimiä. Työnkuvaasi kuuluu monipuolisesti erilaiset suunnittelutehtävät, mm. alue- ja tasaussuunnittelu, pohjarakennesuunnittelu sekä mahdollisesti geotekninen suunnittelu osaamisen mukaan.

Projektipäällikön tehtävänä on hankkeen tai sen osaprojektin johtaminen, ja laadukkaan suunnittelun lopputuloksen varmistaminen kannattavasti. Projektipäällikkö osallistuu suunnitteluun, ohjaa hankkeen muiden suunnittelijoiden työtä sekä tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Projektipäällikön tehtäviin kuuluu myös koko Rambollin asiantuntemuksen ja osaamisen hyödyntäminen sekä kytkeminen mukaan projekteihin kulloisenkin tarpeen mukaan.

Maanrakennusinsinööri toimii itsenäisesti projektien erilaisissa suunnittelutehtävissä projektipäällikön alaisuudessa ja vastaa oman työnsä laadusta.

Odotamme 
Odotamme alalle soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. DI tai insinööri) sekä jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme kykyä hoitaa itsenäisesti asiakokonaisuuksia, hyviä ryhmätyötaitoja sekä halua kehittyä ja oppia uutta. Työtehtävien menestyksekäs hoitaminen vaatii Autocad- ohjelmisto osaamista ja Novapoint- ohjelmiston tuntemus katsotaan eduksi.


Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään sunnuntaina 20.1.2019. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Harri Turkki p. +358 (40) 5310173

Bewerbungsfrist 2019-01-20
Arbeitsort Lahti

Ramboll

Ramboll
Chilehaus C – Burchardstraße 13
20095 Hamburg
Tel:+49 40 302020-0
Fax:+49 40 302020-199

Mail: info@ramboll.de

Unternehmen der Ramboll-Gruppe in Deutschland

Unternehmen der Ramboll-Gruppe in Deutschland

Ramboll GmbH


Ramboll Management Consulting GmbH


Ramboll Holding GmbH


Ramboll Studio Dreiseitl GmbH


Ramboll BBB GmbH


Ramboll CUBE GmbH


Ramboll Environment & Health GmbH