Hydrolog & hydrogeolog, Consultant, Eskilstuna

Vi söker en hydrolog eller hydrogeolog med uppdragsledarerfarenhet från vattenförsörjnings-, gruv- och/eller infrastrukturprojekt som vill bidra till innovativa lösningar och framåtanda.

I rollen som konsult kommer du att vara med och utveckla enheten såväl som division vattenresurser tillsammans med kollegor i Sverige. Du kommer att tillhöra enheten Vattenresurser Sverige med 20 medarbetare som arbetar med dricksvattenförsörjning, vattenskydd, hydrologi och hydrogeologi i gruv- och infrastrukturprojekt samt framtagande av tillståndshandlingar enligt miljöbalken, vattenmiljö samt översvämningsutredningar.

Vi arbetar alltid i team, ofta med medarbetare från olika delar av landet eller Norden, för att nå bästa resultat och har en laganda med högt i tak. Vår enhet finns idag representerade vid Rambölls kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm, Uppsala och Eskilstuna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli:

  • Hydrologiska eller hydrogeologiska utredningar
  • Uppdragsledning
  • Fältarbete
  • Beräknings- och modelleringsarbete


Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din samarbetsförmåga lyckas du möta du våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Ramboll Sverige
Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här
Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant documentation.
#RambollSverige

Bewerbungsfrist 2019-02-28
Arbeitsort Eskilstuna

Ramboll

Ramboll
Chilehaus C – Burchardstraße 13
20095 Hamburg
Tel:+49 40 302020-0
Fax:+49 40 302020-199

Mail: info@ramboll.de

Unternehmen der Ramboll-Gruppe in Deutschland

Unternehmen der Ramboll-Gruppe in Deutschland

Ramboll GmbH


Ramboll Management Consulting GmbH


Ramboll Holding GmbH


Ramboll Studio Dreiseitl GmbH


Ramboll BBB GmbH


Ramboll CUBE GmbH


Ramboll Environment & Health GmbH