Processexpert Avlopp Malmö

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din nyfikenhet och sociala kompetens för att självständigt och med stöd av kollegorna arbetar med processval, processdimensionering och utredningar för anläggningar som producerar dricksvatten. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har minst tio års erfarenhet efter examen, med bakgrund från kommunal verksamhet inom VA eller miljöområdet och är högskole-/civilingenjör eller har annan likvärdig teknisk/naturvetenskaplig utbildning..Om du är vår nya Processexpert Avlopp - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet VA-process

Som vår nya Processexpert Avlopp kommer du att vara en del av vår VA-Processenhet i Malmö som består av åtta drivna och kompetenta ingenjörer som tillsammans har lång erfarenhet av att arbeta inom alla delar av projektcykeln. Vi arbetar med allt från utredningar till att uppdragsleda stora projekt som involverar flera teknikområden. Ett av våra flaggskepp som drivs från Malmökontoret är Göteborgs Stad Kretslopp och vattensatsning på en ny reningsanläggning för lakvatten vid Brudaremossens deponi i Göteborg – där har vi varit med från tidig förstudie och pilotförsök hela vägen till detaljprojektering och genomförandefas. Vi är en avdelning på frammarsch, vi samarbetar och stöttar varandra i projekten som vi driver och arbetar i – vi gillar helt enkelt att arbeta ihop! För att trivas hos oss bör du vara en lagspelare med framåtanda som sporras av att se nöjda kunder och leverera med hög kvalitet. Vårt kontor ligger idag vid Västra hamnen i Malmö men under 2019 kommer vi att flytta och bli granne med Malmö Centralstation.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda och/eller delta i strategiska utredningar, teknisk-ekonomiska förstudier inför kommande projektering, utvärdering av olika process- eller utformningsalternativ, lokaliseringsutredningar, eller utredning av andra frågeställningar i syfte att bereda beslutsunderlag.
  • Ansvara för dimensionering av vattenbehandlingsprocesser vid ombyggnad eller nybyggnad av vattenverk, både för kommunala och industriella kunder.
  • Ta fram, strukturera och säkerställ korrekt dokumentation i projekten.
  • Vara ute på plats för att träffa kunden och förstå förutsättningarna.
  • Coacha och lära upp yngre förmågor inom ditt expertområde.

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • Minst tio års erfarenhet efter examen, med bakgrund från kommunal verksamhet inom VA eller miljöområdet.
  • Är högskole-/civilingenjör eller har annan likvärdig teknisk/naturvetenskaplig utbildning.
  • Besitter ett gediget tekniskt kunnande inom dricksvattenproduktion.
  • Du talar och skriver flytande svenska samt har goda kunskaper i engelska

Du är en person som är analytisk och grundlig, med ett djupt intresse för att utveckla framtidens teknik. Du presterar som bäst när du får arbeta med meningsfull teknik i varierande projekt och din kompetens kommer till sin rätt när du kombinerar din tekniska expertis och affärsförståelse som rådgivare till våra kunder. För att du ska fortsätta prestera på topp krävs möjlighet till kompetens- och vidareutveckling samt ett uppmuntrande och tillitsfullt ledarskap.

Välkommen till vår Vatten-division

På Ramboll har vi ett globalt team med några av världens bästa vattenkonsulter som säkerställer en hållbar utveckling av vårt samhälle. Vi hjälper våra kunder med deras största utmaningar när det gäller att hantera vatten och vi garanterar plats för både människor och natur. Våra kärnområden omfattar klimatförändring och landskapsutveckling, säkerställande av rent dricksvatten, hantering av avloppsvatten och industriellt vatten, vattenförsörjning och resurser samt infrastruktur.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största  teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter  på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 2019-04-25.

Bewerbungsfrist 2019-04-25
Arbeitsort Malmö

Ramboll

Ramboll
Chilehaus C – Burchardstraße 13
20095 Hamburg
Tel:+49 40 302020-0
Fax:+49 40 302020-199

Mail: info@ramboll.de