Gruppledare - Byggteknik

Vi söker en gruppledare för Byggteknik till vårt kontor i Halmstad med intresse för människor, marknadsarbete och kundkontakter. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta som uppdragsledare, handläggare eller konstruktörer och har en högskole- eller gymnasieingenjörsutbildning i botten. Alternativt att du har motsvarande kompetens med tidigare erfarenhet som konsult inom byggnadskonstruktion. Om du är vår nya gruppledare - klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som gruppledare för Byggteknik i Halmstad kommer du att vara en del av enheten Byggteknik Halmstad/ Göteborg som består totalt av ca 30 medarbetare. Vi har många olika spännande projekt, som varierar i storlek och typ, tillsammans med intressanta kunder.  Ramboll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Som gruppledare kommer du även att arbeta i vårt nationella nätverk för Byggteknik. Nätverket svarar för tankeledarskap, metodik- och kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte, inspiration och ömsesidigt stöd mellan våra olika orter. Nätverkets mål är att Ramböll ska vara och upplevas som en aktiv, engagerad och kreativ part i byggandet av den goda staden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli:
att tillsammans med våra engagerade kollegor ta dig an de möjligheter som marknaden i Halmstad med omnejd erbjuder. I rollen som gruppledare ligger ett resurs- och affärsansvar för gruppen i Halmstad i sammarbete med enheten Halmstad/Göteborg, kombinerat med uppdragsarbete. Vi ser en fördel i att du kan stötta och utveckla gruppens befintliga tjänster och är även öppna för vad just du kan bidra med för att utveckla nya tjänster.

Vi tror att du har erfarenhet från:

  • minst 6 års erfarenhet av konstruktionsarbete och kan leda konstruktionsuppdrag.
  • att du kan och vill utveckla och inspirera medarbetare. Engagemang, öppenhet och prestigelöshet är egenskaper som vi värderar högt.
  • att bygga starka relationer med nyckelpersoner hos viktiga kunder och du har vana av att sälja både din och andras kompetens.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap och vi ser gärna att du har konsultbakgrund och att du har byggt upp ett nätverk inom både offentlig och privat sektor.


Ramboll Sverige
Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här
Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant dokumentation.
#RambollSverige

Bewerbungsfrist 2019-01-20
Arbeitsort Halmstad

Ramboll

Ramboll
Chilehaus C – Burchardstraße 13
20095 Hamburg
Tel:+49 40 302020-0
Fax:+49 40 302020-199

Mail: info@ramboll.de

Unternehmen der Ramboll-Gruppe in Deutschland

Unternehmen der Ramboll-Gruppe in Deutschland

Ramboll GmbH


Ramboll Management Consulting GmbH


Ramboll Holding GmbH


Ramboll Studio Dreiseitl GmbH


Ramboll BBB GmbH


Ramboll CUBE GmbH


Ramboll Environment & Health GmbH