Uppdragsledare, Handläggare och Konstruktörer - Byggteknik

Vi söker nu uppdragsledare, handläggare och konstruktör inom Byggteknik till vårt kontor i Halmstad. Du har en god planeringsförmåga, samarbetsförmåga och arbetar målinriktat med ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter. Vi tror att du är uppdragsledare, handläggare eller konstruktör med högskole- eller gymnasieingenjörsutbildning alternativt att du har motsvarande kompetens med tidigare erfarenhet som konsult inom byggnadskonstruktion, prefabkonstruktion betong eller trä för att lyckas i detta job.Om du är vår nya uppdragsledare, handläggare eller konstruktör - klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som uppdragsledare, handläggare eller konstruktör kommer du att vara en del av enheten Byggteknik Halmstad/ Göteborg som består totalt av ca 30 medarbetare. Vi har många olika spännande projekt, som varierar i storlek och typ, tillsammans med intressanta kunder.  Ramboll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli:
att ingå i vårt team, vilket innebär att du, beroende på tjänst, ansvarar eller med de övriga i gruppen genomför de tekniska lösningarna i våra uppdrag. I rollen som uppdragsledare kan du även få möjlighet att samordna och leda tilldelade resurser och arbetsuppgifter.

Vi tror att du har erfarenhet från:

  • konstruktionsabete i minst 5 år.


För att trivas hos oss som konsult tror vi att du har ett stort intresse av att utvecklas som person och ingenjör. Vi tror att du som söker till uppdragsledare till vår enhet arbetar som uppdragsledare idag eller arbetar som handläggare och är redo att ta nästa steg.

Ramboll Sverige
Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här
Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant documentation.
#RambollSverige

Bewerbungsfrist 2019-01-20
Arbeitsort Halmstad

Ramboll

Ramboll
Chilehaus C – Burchardstraße 13
20095 Hamburg
Tel:+49 40 302020-0
Fax:+49 40 302020-199

Mail: info@ramboll.de

Unternehmen der Ramboll-Gruppe in Deutschland

Unternehmen der Ramboll-Gruppe in Deutschland

Ramboll GmbH


Ramboll Management Consulting GmbH


Ramboll Holding GmbH


Ramboll Studio Dreiseitl GmbH


Ramboll BBB GmbH


Ramboll CUBE GmbH


Ramboll Environment & Health GmbH